Všechny kategorie
EN

Domů> Novinky

8 Běžné otázky o nádobí z celulózy

Čas: 2023-05-22 Hity: 52

1. Jaké jsou složky surovin používané v nádobí pro formování buničiny a jejich příslušné poměry?

Běžné nádobí na formování buničiny se obecně řídí poměrem 70 % - 90 % vlákniny z cukrové třtiny + 10 % - 30 % vlákniny z bambusové buničiny. Různé nádobí také upraví různé poměry vláken podle tvaru, úhlu, tvrdosti a tuhosti produktu. Samozřejmě se podle potřeby přidají i rostlinná vlákna jako pšeničná sláma a rákos. Všechny jsou vyrobeny z rostlinných vláken bez přidání chemických materiálů jako PP a PET.


2. Jak lze dosáhnout vodotěsného a olejotěsného účinku nádobí na formování buničiny?

Nádobí na formování buničiny dodá jisté potravinářské přísady, obecně 1.0 %-2.5 % pro odpuzovač vody a 0.5 % - 0.8 % pro olejový repelent, aby bylo dosaženo efektu voděodolnosti a odpuzování olejů. Zkouška zahrnuje použití vody o teplotě 100 °C a oleje o teplotě 120 °C s dobou zkoušky 30 minut. Speciální požadavky mohou zahrnovat prodloužení doby testu teploty oleje.

dodavatel potravinářského prostředku na ochranu proti oleji

3. Obsahují nádobí na formování buničiny fluor?

V současné době většina prostředků odpuzujících olej v nádobí na výrobu buničiny na trhu obsahuje fluor a nádobí, které je voděodolné, ale není odolné vůči oleji, fluor neobsahuje.

Pokud je požadováno, aby nádobí na formování buničiny bylo bez fluoru, vodotěsné a odolné proti oleji, Chem-Plus'řada produktů odpuzujících olej bez obsahu fluoru může trvale splňovat požadavky na odolnost vůči oleji od nízkých po vysoké teploty. Technologie je světová špička a navázala dlouhodobou spolupráci s předními domácími i zahraničními podniky.

Na rozdíl od bariérové ​​nátěryPřídavky v kaši vytvářejí bariérovou vrstvu přímo uvnitř balení a zajišťují jednotnou odolnost vůči oleji a vodě v celém rozsahu. Chem-Plus olejový repelent bez obsahu fluoru, náhradní náhrada za PFAS, lze přímo přidat do nádrže na buničinu v procesu výroby buničiny na mokrém konci, což přináší velké pohodlí při výrobě. To je zvláště výhodné pro trojrozměrné obaly, jako jsou jednorázové misky, talíře a véčkové nádoby používané v potravinách s sebou.


4. Jak dlouho trvá, než nádobí na formování buničiny úplně degraduje?

Při absenci průmyslového rozkládacího stroje trvá přibližně 45-90 dní, než se nádobí na formování buničiny zcela rozloží na skládce v přirozeném stavu. Během procesu degradace nevznikají žádné škodlivé složky a nepoškozuje suchozemské organismy, mořské korály ani mořské organismy.

Po rozkladu tvoří 82 % složek organická hmota, kterou lze použít jako hnojivo pro využití půdy. Toto nádobí je vyrobeno z přírodních materiálů a vrací se k přírodě

papírové nádobí olej proofing agent company

5. Lze nádobí na formování buničiny ohřívat v mikrovlnné troubě a chladit? Jaká je maximální teplota, kterou vydrží

Nádobí na formování buničiny lze ohřívat v mikrovlnné troubě a péct v troubě bez jakýchkoli škodlivých chemikálií. Maximální teplota může dosáhnout 220 °C.

Může podporovat mrazení a mrazení chladničky a mrazení může dosáhnout až mínus 18 °C.


6. Jaký typ standardů testování kvality výrobků má nádobí na formování buničiny?

Nádobí na formování buničiny vyhovuje mezinárodním standardizovaným inspekčním standardům, jako je americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) a německý zákon o nových potravinách a dietním zboží (LFGB).

 

dodavatel vodoodpudivých olejů na nádobí

7. Může být nádobí na formování buničiny potištěno logy?

Loga lze vytisknout. Většinu tištěných výrobků tvoří kruhové, spodní nebo horní části nádobí na formování buničiny. Výrobky, jako jsou kelímky a misky, jsou většinou potištěny na vnější stranu výrobku a je vyžadován tisk se zakřiveným povrchem. Podle tiskového zařízení se dělí na sítotisk, tamponový tisk a laserový laserový tisk (tisk kódu).

Tiskové produkty odpovídajícím způsobem zvýší náklady na produkty.

 

8.Byly suroviny používané při výrobě nádobí na formování bílé buničiny bělené? Jaké bělidlo se používá?

Nebělená dužina rostlinných vláken obsahuje malé množství ligninu a barevných nečistot, proto má žlutou barvu a vlákno je poměrně tvrdé. Polobělená buničina obsahuje velké množství pentosanu a její barva je světle žlutá, běžně známá jako pravá barva. Vlákna bělené buničiny jsou bílá, čistá a měkká, ale v důsledku bělení je pevnost vlákna nižší než u nebělené buničiny.

Bělidlo se obecně bělí peroxidem vodíku, ne chlórem!